Tub bakri ideal për transportimin e gazrave ftohës në sistemet e ajrit të kondicionuar. Ështe me kapak në skaje për të ruajtur nivel të lartë të pastërtisë së sipërfaqes së brendshme të kërkuar për instalim.

Karakteristikat

Veshja e projektuar veçanërisht mirë përbëhet nga polietileni i zgjeruar me qeliza të mbyllura me densitet shumë të ulët dhe garanton një rezistencë të shkëlqyer ndaj përhapjes së avullit të ujit me një reduktim të mëtejshëm të formimit të lagështisë në sipërfaqen e jashtme të tubit.

Veshja është pa erë, jo toksike dhe e bërë pa përdorimin e CFC-ve. Sipërfaqja e saj e jashtme është e valëzuar duke dhënë mbrojtje të mëtejshme mekanike. Klasifikohet si rezistent ndaj zjarrit të klasës 1 dhe është i përshtatshëm për përdorim në impiante me temperatura funksionimi që variojnë nga -80°C deri në +98°C.

Tubi i bakrit CONDY ofrohet në mbështjellje prej 50 metra të shënuara në intervale që tregojnë gjithashtu metrat përkatës.

Bërthama e CONDY-t është tub i bakrit SILMET i prodhuar sipas standardit evropian EN 12735-1 dhe me një nivel pastërtie të brendshme që përputhet edhe me standardin ASTM B280.

Furnizimi

 

DENSITETI I IZOLIMIT 45 kg/ m3
TRASHËSIA E KËLLAKUT IZOLUES nga 7,5 deri në 10 mm
TEMPERATURA E PËRDORIMIT -80 °C +120 °C
KOEFICIENTI I SHPËRNDARJES SË AVULLIVE TË UJIT 5482
PËRÇUESHMËRI TERMIKE 0,0397 W · m -1 · K -1
REZISTENCA NGA ZJARRI Klasa 1 (vetë-shuarje)
mbështjellje mbështjellje të mbështjellura individualisht me film transparent duke dhënë mbrojtje të mëtejshme