Sistem shkarkimi rezistent ndaj zjarrit

Valsir Blackfire® është një sistem shkarkimi i përbërë nga tuba, pajisje dhe aksesorë. Ai është i përsosur për sistemet e shkarkimit dhe sistemet standarte të kullimit të ujërave të shiut.

Blackfire ®, ashtu si çdo sistem tjetër shkarkimi Valsir, është një sistem push-fit i cili instalohet shpejtë dhe lehtë. Për më tepër, Valsir Blackfire ® ju lejon të arrini rezultate të mira përsa i përket ndotjes akustike dhe rezistencës ndaj zjarrit (B1 sipas normës DIN 4102).

Valsir Blackfire® është perfekt për sistemet e shkarkimit me temperaturë të lartë dhe të ulët, sistemet e ventilimit të shkarkimit dhe sistemet e kullimit të ujërave të shiut, brenda çdo lloj ndërtese: spitale, hotele, rezidenciale apo komerciale.

Gama e gjerë e tubave, pajisjeve dhe aksesorëve ju lejon të mbuloni çdo pikë të sistemit të shkarkimit, nga degët horizontale, tek pikat e grumbullimit e deri te kolektori.

Me më shumë se 270 artikuj dhe aksesorë, sistemi Blackfire ® mburret me:
ico-facilita
Lehtësinë e instalimit: falë lidhjes push-fit, nuk ka nevojë për ngjitës ose tretës të dëmshëm.
ico-acustica
Ndotje akustike e ulët: në përputhje me standardin evropian EN 14366 e barabartë me 16 dB (A) me një shpejtësi rrjedhjeje 2 l/s (certifikata P-BA 258/2019e).
ico-gamma
Gamë e gjerë tubash dhe pajisjesh: nga Ø 32 mm në Ø 160 mm.
ico-green
Valsir Blackfire ® është miqësor me mjedisin pasi prodhohet me lëndë të para plotësisht të riciklueshme.
ico-interno-bianco
Shtresa e brendshme e bardhë për ta bërë më të lehtë inspektimin e videos.
ico-navale
Rezistent ndaj presionit negativ deri në -800 mbar dhe ndaj presionit pozitiv prej 1.5 bar.
ico-uv
Rezistencën e jashtëzakonshme ndaj rrezeve UV. Magazinimi dhe instalimi jashtë lejohen pa rrezik dëmtimi ose zbehje ngjyrash.
ico-compatibilita
Pajtueshmëria me të gjitha sistemet e tjera të mbetjeve Valsir.
ico-resitenza-meccanica
Rezistencën mekanike: rezistencë shumë e lartë ndaj stresit mekanik; edhe në ndikime deri në -10°C.
ico-resistenza-chimica
Rezistencën e lartë kimike ndaj substancave të tretura në ujërat e zeza civile dhe industriale.
ico-personalizzabile
Pajisje të përshtatura janë të disponueshme për të përmbushur çdo kërkesë projektimi dhe instalimi.
Qëndrueshmëria

Deklarata EPD certifikon ndikimin e reduktuar mjedisor të BLACKFIRE gjatë gjithë ciklit të plotë të jetës. Kjo do të thotë që përpjekjet tona për monitorim dhe optimizim nuk mbulojnë vetëm fazat e prodhimit: BLACKFIRE është një kampion i qëndrueshmërisë nga nxjerrja e lëndëve të para të tij deri në asgjësimin e vetë produktit. Zgjidhni atë për projektin tuaj dhe merrni kredite për protokollet e qëndrueshmërisë së Prokurimit të Gjelbër (p.sh. LEED V4)!

Pajisje speciale dhe VBF

Gamë e gjerë pajisjesh, duke përfshirë montimin e degës së ventilimit VBF. Pajisjet speciale (të bëra me porosi) mund të prodhohen për situata jashtëzakonisht të ndërlikuara.

Gama e gjerë Blackfire ®

Nga Ø32 në Ø160