Sistem shkarkimi i saldueshëm me densitet të lartë

Valsir HDPE është një sistem me tuba të bashkuar me ngjitje, pajisje dhe aksesorë, i përshtatshëm për të gjitha llojet e instalimeve, të dizenjuara për shkarkimin e mbeturinave dhe ujërave të shiut.

Valsir HDPE është zgjidhja ideale për instalimet mbi tokë, falë rezistencës ndaj dritës UV; dhe nën tokë ose të ngulitur në beton, falë karakteristikave të tij të jashtëzakonshme mekanike.

Një sistem me karakteristika të avancuara
Qëndrueshmëria

HDPE është plotësisht i riciklueshëm dhe i projektuar sipas parimeve të Ndërtimit të Gjelbër.
Ashtu si Triplus-i ynë, HDPE është i vetmi sistem shkarkimi në botë që i është dhënë vlerësimi SHUME MIRE (kontroll i dyfishtë) nga Këshilli prestigjioz i Ndërtimit të Gjelbër të Singaporit.

Ky certifikim nxjerr në pah nivelin shumë të lartë të qëndrueshmërisë së procesit të prodhimit të HDPE; falë një administrimi jashtëzakonisht të kujdesshëm të energjisë, lëndëve të para, ujit dhe mbetjeve brenda një impianti që është gjithashtu i certifikuar sipas standardeve ISO 9001, 14001 dhe 50001, HDPE është një nga sistemet më të qëndrueshme të kullimit në treg.

Një gamë që spikat

Gama e gjerë e tubave, pajisjeve dhe aksesorëve lejon që të ndërtohet një sistem i plotë shkarkimi, nga degët e pajisjeve sanitare, te pirgjet e dheut dhe kolektori i dheut.

Lidhjet: Lehtësia dhe shkathtësia e instalimit

Falë sistemeve të shumta të bashkimit, Valsir HDPE garanton një instalim të lehtë dhe të gjithanshëm edhe për shkak të mundësisë së parafabrikimit të pjesëve të sistemit dhe montimit të tyre në vend.

Zgjidhje për të gjitha kërkesat

Valsir është e vetmja markë që mund të ofrojë një sistem shkarkimi pa zhurmë me Silere “ventilation branch”. Kjo është zgjidhja ideale në ndërtesat e larta ku përdorimi i njëkohshëm i pajisjeve sanitare është i lartë.

Cilësi e certifikuar

Gama është prodhuar sipas standardit evropian EN 1519 dhe është certifikuar nga organet më të rrepta të certifikimit.