Sistem shkarkimi pa zhurme “push-fit”.

Silere ® është një sistem shkarkimi “push-fit” i përbërë nga tuba, pajisje dhe aksesorë, i industrializuar, prodhuar dhe patentuar nga Valsir, që është në gjendje të garantojë nivelet më të ulëta të zhurmës në treg sot.

Tubat dhe pajisjet janë prodhuar me një përzierje polipropileni dhe mbushës mineralë që garanton rezistencë të lartë mekanike, performancë të shkëlqyer akustike dhe rezistencë të lartë ndaj agjentëve të ndryshëm.

Performanca pa kompromis

Tubat dhe pajisjet Silere ® janë bërë nga një përzierje e patentuar me bazë polipropileni (PP) dhe ngarkesa minerale (MF) që ofrojnë karakteristika të larta mekanike dhe në temperatura të ulëta (rezistencë ndaj goditjes në -20°C) dhe të larta (në një temperaturë të vazhdueshme funksionimi si e lartë deri në 95°C).

Sistemi i shkarkimit Silere ® mund të shkarkojë materiale me vlera PH midis 2 dhe 12, ka një rezistencë të lartë ndaj agjentëve kimikë më të zakonshëm dhe karakterizohet nga një sipërfaqe jashtëzakonisht e lëmuar, e tillë për të parandaluar grumbullimin e mbetjeve brenda tubacioneve të shkarkimit.

ico-acustica
Performanca të shkëlqyer të izolimit të zërit
Matur në laboratorin Fraunhofer të Shtutgartit, në përputhje me EN 14366, e barabartë me 6 dB(A) me një prurje 2 l/s (certifikata P-BA 223/2006)
ico-resitenza-meccanica
Temperaturat Ekstreme
Rezistenca ndaj shkarkimeve me ndërprerje në temperatura deri në 95°C. Rezistencë e lartë ndaj goditjes në temperatura jashtëzakonisht të ashpra deri në -20°C.
ico-resistenza-chimica
Rezistenca kimike
Rezistencë e lartë kimike ndaj substancave të tretura në sistemet e shkarkimeve rezidenciale dhe komerciale.
Qëndrueshmëria

Produkti, riciklimi i tij dhe proceset e prodhimit bazohen në parimet e Ndërtimit të Gjelbër, të cilat promovojnë respektimin e mjedisit dhe ruajtjen e burimeve natyrore.

ico-velocita
Shpejtësia dhe lehtësia e instalimit
Pa përdorimin e ndonjë mjeti të posaçëm, falë metodës së bashkimit push-fit. Gjithashtu, nyja e folesë nuk kërkon përdorimin shtesë të ngjitësve ose tretësve të dëmshëm.
ico-gamma
Nga DN 50 mm në DN 160 mm
Gama e gjerë e diametrave nga DN 50 mm në DN 160 mm.
ico-compatibilita
Përputhshmëria
Gama e gjerë aksesorësh që mundësojnë bashkimin me sisteme të tjera shkarkimi si gize, PE, PP, PVC.

Një gamë që bie në sy

Gama e produktit përbëhet nga gjatësia e tubave midis 150 mm dhe 3 m dhe karakterizohet nga një përzgjedhje e gjerë e pajisjeve dhe aksesorëve që lejojnë krijimin e konfigurimeve të ndryshme të sistemit.

Nga diametrat 58 mm dhe 78 mm për krijimin e degëve për çdo kat, në diametrat 135 dhe 160 mm për kolektorët e mbetjeve.

Përsosmëri në performancën e izolimit të zhurmave

Kur një sistem shkarkimi është në funksion, zhurmat burojnë brenda tubacionit i cili dridhet për shkak të rënies së materialit që shkarkohet.

Pjesa më e madhe e zhurmës përhapet brenda tubit, megjithatë, dridhjet e krijuara transmetohen nga muret e tubit në zonën përreth, në sistemin e ankorimit të tubit dhe rrjedhimisht në strukturën e ndërtesës.

Zgjidhje për të gjitha kërkesat

Valsir është e vetmja markë që mund të ofrojë një sistem shkarkimi pa zhurmë me Silere “ventilation branch”. Kjo është zgjidhja ideale në ndërtesat e larta ku përdorimi i njëkohshëm i pajisjeve sanitare është i lartë.

Cilësi e certifikuar

Gama e produktit është e certifikuar nga organet më të rrepta të certifikimit.