Evolucioni i sistemeve të shkarkimit pa zhurmë “push-fit”.

Tubat Triplus ® në fakt përbëhen nga tre shtresa materiali, të cilat, kur bashkohen, rezultojnë në një sistem me karakteristika mekanike jashtëzakonisht të mira, edhe në temperatura të ulëta, dhe një performancë të shkëlqyer izolimi të zhurmës.

Triplus ® është një sistem push-fit që përfshin tuba, pajisje dhe aksesorë me tre shtresa, të industrializuara, të prodhuara dhe të patentuara nga Valsir, që garanton nivelet e emetimeve të ulëta të zhurmës nga sistemet e shkarkimit të kërkuara nga rregulloret, ligjet dhe standardet në fuqi.

Karakteristikat e ekselencës

Shtresa e ndërmjetme krijohet me një përzierje të patentuar me bazë polipropileni (PP) me mbushës mineral (MF) për të siguruar sistemin Triplus® me karakteristika të shkëlqyera mekanike në temperature të ulët (rezistencë ndaj goditjes në temperatura të ulëta deri në -25°C) dhe të lartë (shkarkim i vazhdueshëm në temperatura deri në 95°C).

Sistemi i shkarkimit Triplus® mund të transportojë ujëra të ndotura me vlera PH midis 2 dhe 12, ka një rezistencë të lartë ndaj përbërjeve kimike më të zakonshme dhe karakterizohet nga një sipërfaqe e brendshme jashtëzakonisht e lëmuar që parandalon grumbullimin e depozitave të brendshme brenda rrjetit të shkarkimit.

Qëndrueshmëria

Triplus është plotësisht i riciklueshëm dhe i projektuar sipas parimeve të Green Building. Ashtu si HDPE-ja jonë, Triplus është i vetmi sistem kullimi në botë që i është dhënë vlerësimi SHUM I MIRE (kontroll i dyfishtë) nga Këshilli prestigjioz i Ndërtimit të Gjelbër të Singaporit.

Ky certifikim nxjerr në pah nivelin shumë të lartë të qëndrueshmërisë së procesit të prodhimit të Triplus; falë një administrimi jashtëzakonisht të kujdesshëm të energjisë, lëndëve të para, ujit dhe mbetjeve brenda një impianti që është gjithashtu i certifikuar sipas standardeve ISO 9001, 14001 dhe 50001, Triplus është një nga sistemet më të qëndrueshme të shkarkimit në treg.

Deklarata EPD certifikon ndikimin e reduktuar mjedisor të lidhur me Triplus përgjatë gjithë ciklit të jetës. Kjo do të thotë se përpjekjet tona për monitorim dhe optimizim nuk mbulojnë vetëm fazat e prodhimit: Triplus është një kampion i qëndrueshmërisë nga nxjerrja e lëndëve të para deri në asgjësimin e vetë produktit. Zgjidhni atë për projektin tuaj dhe merrni kredite për protokollet e qëndrueshmërisë së Prokurimit të Gjelbër (p.sh. LEED V4)!

Një gamë jashtëzakonisht e gjerë

Gama përbëhet nga gjatësia e tubave midis 150 mm dhe 3 m dhe karakterizohet nga një përzgjedhje e gjerë e pajisjeve dhe aksesorëve që lejon ndërtimin e konfigurimeve më të ndryshme të sistemit.

Diametrat më të vegjël si 32, 40 dhe 50 mm përdoren për lidhjet e tubave të degëzimit në çdo kat, ndërsa diametrat më të mëdhenj si 250 mm përdoren për kolektorët e mbetjeve.

Performancë e rëndësishme akustike

Kur një sistem mbeturinash është në përdorim, zhurmat krijohen brenda tubacioneve duke bërë që ai të lëkundet nga rënia e materialit që shkarkohet.

Pjesa më e madhe e zhurmës së krijuar përhapet brenda tubit, por dridhjet që krijohen transmetohen nga muret e tubit në zonën përreth dhe në sistemet e kllapave dhe rrjedhimisht në strukturën e ndërtesës.

Valsir “Multibranch”

Valsir ka zhvilluar një produkt të ri të aftë për të përmirësuar ndjeshëm sistemet e shkarkimit:

  • Liri maksimale për të instaluar diametrat e kërkuar pa përdorimin e reduktuesve (Ø 32, Ø 40, Ø 50, Ø 56).
  • Çdo pajisje lidhet me grumbullin e mbeturinave me lidhjen e vet që garanton norma të përmirësuara të rrjedhës edhe kur pajisjet përdoren në mënyrë bashkëkohore.
  • Thjeshtimi dhe unifikimi i pajisjeve.
  • E bërë nga materiali Triplus me performancë të jashtëzakonshme akustike në përputhje me standardet e sistemit të mbetjeve.
  • Më pak rrezik nga bllokimet.
  • Mirëmbajtje më e lehtë.

T-TRAP: tendencat e reja nga bota

Falë përvojës së saj të fituar në mbarë botën, Valsir ka zhvilluar T-TRAP që lejon instalimin e sistemeve të shkarkimit në tavanin e varur të dhomës më poshtë. Ky produkt ofron akses më të madh në sistemin e shkarkimit dhe modifikime më të shpejta në rast rinovimi.

T-TRAP ka karakteristikat më të mira në treg:

  • 75 mm vulë hidraulike.
  • Prurje prej 0,67 l/s.
  • Bërë me material Triplus që garanton performancë të jashtëzakonshme akustike.

Zgjidhje për të gjitha kërkesat

Valsir është e vetmja markë që mund të ofrojë një sistem shkarkimi pa zhurmë me Silere “ventilation branch”. Kjo është zgjidhja ideale në ndërtesat e larta ku përdorimi i njëkohshëm i pajisjeve sanitare është i lartë.

Cilësi e certifikuar

Gama është e certifikuar nga organet më të rrepta të certifikimit.