Tuba bakri me cilësi dhe performancë të lartë.

Tubi i bakrit i mijëvjeçarit të tretë. Zgjedhja ideale për furnizimin me ujë të pijshëm, për sistemet e ngrohjes dhe për shpërndarjen e gazrave dhe lëngjeve të djegshme.

Tub bakri ideal për transportimin e gazrave ftohës në sistemet e ajrit të kondicionuar. Ështe me kapak në skaje për të ruajtur nivel të lartë të pastërtisë së sipërfaqes së brendshme të kërkuar për instalim.