iClima
Albania


Shpërndarës i autorizuar për Shqiperinë, për produktet e markave ndërkombëtare në fushën e kondicionimit dhe hidraulike si Daikin, Valsir, Silmet, Wilo, etj.

Te Daikin, ne ofrojmë gamën më të gjerë të zgjidhjeve për ngrohje dhe ftohje që u përshtaten të gjitha mjediseve dhe preferencave personale. Mësoni më shumë rreth mundësive të disponueshme për ju duke zgjedhur përdorimin përkatës.